Over Patricia van den Broek

 Moeder van 2 dochters van 16 en 18 jaar.  Ik begeleid mensen in hun proces om zichzelf beter te zien en te begrijpen. En te leren vertrouwen op hun innerlijke weten, zodat ze op eigen kracht keuzes kunnen maken bij het volgen van hun eigen pad. In de verschillende stadia van loopbaan, carrière of privé weten mensen mij te vinden. Met uiteenlopende problemen: van piekeren, onzekerheid, lichamelijke klachten, agressie, prestatie/sociale druk, studie/werkstress tot burn-out etc. Mijn passie is, om hen in proces te zetten, zodat ze zelf hun eigen draad weer kunnen oppakken en hier vorm aan kunnen geven.

 

Ook ben ik verbonden aan de Dansopleiding en de Nederlandse Popacademie van het ROC Midden Nederland, waar ik jongeren help in het ondernemen van stappen die bijdragen aan hun innerlijk welzijn, teambuilding, het ontdekken van patronen en het ondernemen van de eerste stappen naar een verdienmodel op basis van hun ‘passie’ dans of pop. Voor het bedrijfsleven werk ik samen met Iris Elbertse vanuit ons bedrijf Klaver6.

 

Opgeleid als integratieve coach, counselor en therapeut aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, heb ik zowel binnen de zakelijke dienstverlening, als de creatieve sector en in het onderwijs ervaring in het begeleiden van jongeren en volwassenen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, zowel individueel als groepsgewijs. Ik volgde ook de opleidingen Algemene Psychotherapie Wetenschappen, alsmede de opleiding Algemene Medische en Psychosociale basiskennis aan de Academie voor Psychotherapie. 

 

Naast mijn aanpak vanuit de integratieve therapie, werk ik vanuit de beginselen van de Yoga en Ayurveda (ik zit in mijn 3e jaar van de opleiding tot yogadocent bij  Saswitha: de 4-jarige opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte). Ik geloof in het lichaamsbewustzijn en de ervaringen die wij daarin hebben opgeslagen. 


Afspraak maken

Waarom LOF?

Er is moed voor nodig om met jezelf aan de slag te gaan.

 

LOF

voor jou.... 

voor wie jij bent .... 

voor deze stap....

voor je verkenning....

voor je erkenning.... 

als jij of je vader of moeder 

daadwerkelijk belt...

 

Ze zeggen altijd - zoek je zelf, maar ik weet niet wie ik ben, er wonen mensen diep in mij
die ik nog nauwelijks ken. Er leven er belachelijk veel onder dezelfde huid en als ik zoek naar wie ik ben zoek ik de beste uit.
- Toon Hermans -

Links

Opleiding:

Nederlandse Academie Psychotherapie in Amsterdam

 

Ik werk samen met:

Margot Bluemink integratief kindertherapeut in Boxtel en Veghel

Yol Kuijer Oudercoaching Bilthoven

 

 

 

Vermelding op de website van therapeut vinden dat zit zo. 

http://therapeutvinden.datzitzo.com/integratieve-psychotherapie.htm

 

Vermelding op de website van mijn jongerentherapeut.nl.

http://www.jongerentherapeut.nl/?p=2

 

Ik ben lid van de VIT: Vereniging van Integraal Therapeuten

 

 

 

Afbeelding